Здравейте бих искал да помоля ако някои е отварял вариатор са сменя пластмасите да драсне някои друг ред и да приложи някоя снимка ,че имам един и мисля да го поремонтирам че преди 4 години ми го смениха защото тракаше а всъщност май нищо му няма,за да го слагам сега като обслужвам че и тоя се разтрака,Благодаря Ви !!!
Известие
Collapse
No announcement yet.
Хайде малко помощ за разглобяване на Вариатор
Collapse
X
-
Моя съвет: "хич не се занимавай с глупости!" Купи си нов, ако наистина много трака и те дразни!
Моя е вече пътник, усещам го (особенно като е студена), протраква за малко, но после затихва. При следващата ми смяна на ремъци и ролки, ще сменя и вариатора с нов! и така поне ще знам, че още бая километри ще изкара преди въобще да почне пак да се обажда.
Имай в предвид, че и да трака, нищо няма ти стане на двигателя, просто ще звучи като дизел и това е ...
Това което се опитваш да направиш, може да има ефект за не повече от 5000 КМ, да не кажа и по-малко.
AR 145 2.0 16v Turbo 300+ whp powered by ICIDesign
AR 155 2.0 16v SUPER
Toyota Corolla 2014 S Premium
Moskvich 2140
Comment
-
ВАРИАТОР
Да колега това ми е ясно но в момента съм в процес на продаване на колата и като дойде някои които за първи път вижда алфа и като запаля веднага се отдръпва и пита ама нали това беше бензин,как да им обясня че до някъде е нормално а за нов 360 лв на тоя етап не ми се дават тамън смених кабели и свещи и олекнах с 600 лв.,как да им го обясня............,това ми е болката иначе колата не дава да я парнеш направо лети за тоя мотор с обикновена газ.......????????????????
Comment
-
я виж може да ти хареса http://clubalfaromeo.com/forum/showp...postcount=1028146 ti пилена сгъстена и портната ежедневка
145 jtd венера полиуретанс ендуранс тиим
Comment
-
Не си играй да го отваряш
Виж линка който ти е постнал колегата от горния пост и
ползвай услугите на ФЕРАРИСТ за да знаеш ,че е направено като хората .Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
Първоначално публикувано от svetlastf Покажи съобщение
При мен проблема е че часта от 5 тата снимка не излиза свободно явно заради тази зегерка,как се вади тя е проблема,дърпа ли се или как по точно се вади?
Comment
-
Имам един вариатор на бюрото - разглобих го и първия път ми отне почти час да го сглобя отново. Като извадиш външната зегерка, заедно с частта с резбата (която се завинтва за разпределителния вал) - другите части излизат с тръскане. При мен вътре нямаше пластмасова шайба. Обаче сглобяването е по-проблемно, ако изтръскаш вътрешните части. Както и да се стараеш, възстановяването ще е само временно. Има някои неща, които просто няма смисъл да се правят. Но това си е мое мнение, разбира се...sigpic
Alfa Romeo 146 1.4 T.Spark Lusso (AR 33503) ZAR93000002178535
Comment
Comment